Home » Blog » Stress » Piekeren

Piekeren

door | 8 feb, 2020 | Stress

Piekeren

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren!

Pieker jij weleens? Grote kans. Bijna iedereen piekert weleens.
De één meer dan de ander.

Voor mij is dit zeker niet onbekend! Als ik daar prijzen mee had kunnen verdienen had ik vaak op het podium gestaan. Jaren geleden dan….de laatste jaren zou ik dik verliezen! Gelukkig maar! Winnen kan best leuk zijn…maar niet door je gestresst te voelen.

Vannochtend werd ik weer eens overvallen door een ouderwets piekermoment. Ik was moe….drukke week gehad…en mijn piekerego probeerde duidelijk de baas te spelen over mij. Hij won ook even. Gelukkig belde ik even met een vriendin/collega. En al snel kwamen de andere ego’s weer terug. En dat voelt stukken beter!

Rest van de dag lekker rustig wat gerommeld en genoten van het weer! Nu genieten van het weekend!

Merk jij dat je dagelijks leven belemmert wordt door piekeren? Weet dat hypnotherapie en coaching je kunnen helpen hierbij.

Over mij

Ik, Corine van der Zanden, begeleid mensen met stress, bore-out en/of burn-out, vanuit de S.T.E.R.K. visie, van overleven naar leven! Dit doe ik door op een respect- en liefdevolle manier, in combinatie met humor en waar nodig provocatief coachend, te begeleiden, inspireren en motiveren. Ik daag mensen uit om de regie over het eigen leven terug te nemen, de juiste keuzes te maken en hun innerlijk kompas te gaan volgen.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin