Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij
– je vrij voelen?
– weten wie je bent?
– weten wat je wilt?
– je kwaliteiten ontdekken?
– ook je valkuilen duidelijk hebben?
– een mooie toekomst creëren?

Ik help je hier graag bij met behulp van hypnotherapie en coaching.

Om meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wil gebruiken we het Enneagram. Hiermee kan erg inzichtelijk gemaakt worden waar jou kwaliteiten en valkuilen liggen. Dit geeft heel veel inzicht om jezelf verder te ontwikkelen.

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe ontzettend krachtig dit werkt. Ik was 38 en worstelde met de vragen, wie ben ik, wat wil ik en is dit het nu?
Het enneagram heeft mij zo ontzettend veel inzicht gegeven. In mijzelf. Maar zeker ook in mensen om mij heen. Dit alles gaf veel duidelijkheid. En het mooie van het Enneagram is dat het gericht is op ontwikkeling. Van daaruit is heel helder in kaart te brengen hoe jij persoonlijk kan groeien. Mijn persoonlijke ontwikkeling is in sneltreinvaart gegaan en ik ben daar nog iedere dag dankbaar voor. Ik gun dit iedereen!

In combinatie met hypnotherapie is het extra krachtig. Dit omdat ongewenste patronen en gewoontes op onbewust niveau geïnstalleerd zijn.
Tijdens een hypnotherapiesessie wordt er direct met je onbewuste gecommuniceerd en daar ligt de sleutel tot verandering!

Wil jij je graag vrij en gelukkig voelen en weten wat je wil?
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een afspraak via onderstaande link. Ik help je graag.
https://onbewuststerk.nl/contact/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.