Home » Blog » Overige » Nieuwe praktijkruimte

Nieuwe praktijkruimte

door | 4 feb, 2020 | Overige

Een hele fijne ruimte!

Vandaag mijn eerste werkdag in mijn nieuwe praktijkruimte. Wat een fijne ruimte en een mooie sessie vannochtend. Dat ik nog maar veel mensen net zo stralend naar buiten mag zien gaan als de cliënt vanmorgen!

 

Een droom

Ooit had ik een droom….een idee…..het leek ver weg…en nu is het realiteit! Hard voor gewerkt en gestudeerd maar het is het waard. Zo op mijn plek hier!

De meesten van ons dromen wel eens van iets….van iets moois….iets leuks….iets dat je graag wil!

Maar wat doe je er vervolgens mee? Blijft het bij dromen? Of ga je in de actie? Ik heb voor de actie gekozen. Ging dat vanzelf? Nee hoor….ik had hier zeker een zetje voor nodig. Die kreeg ik van mijn coach een aantal jaar geleden. Ik ben hem tot op de dag van vandaag nog altijd dankbaar! Iedereen verdient een leven dat bij hem of haar past. Soms loop je even vast en heb je iemand nodig die een stukje met je “meeloopt”. Iemand die je stimuleert…die je inzichten geeft en die waar nodig ruimte creëert.

 

Studie

Het begon met een studie…..voor mijzelf…om mij persoonlijk verder te ontwikkelen….maar ik werd zo gegrepen door dit boeiende vak dat ik niet meer gestopt ben.

Ik studeer nog altijd….en daarnaast groeit mijn praktijk.
Om de balans tussen werk en privé te bewaken vond ik het tijd voor een praktijk buitenshuis. En voorlopig heb ik onderstaande heerlijke ruimte om in te kunnen en mogen werken.

Vandaag mijn 1e cliënt hier ontvangen. Het was een mooie sessie! Ik hoop nog veel cliënten net zo stralend naar buiten te zien lopen als de mevrouw vanmorgen!

Over mij

Ik, Corine van der Zanden, begeleid mensen met stress, bore-out en/of burn-out, vanuit de S.T.E.R.K. visie, van overleven naar leven! Dit doe ik door op een respect- en liefdevolle manier, in combinatie met humor en waar nodig provocatief coachend, te begeleiden, inspireren en motiveren. Ik daag mensen uit om de regie over het eigen leven terug te nemen, de juiste keuzes te maken en hun innerlijk kompas te gaan volgen.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin