Van overleven naar leven met vertrouwen en passie!

Over mij

Corine van der Zanden, geboren in 1979, en ik woon met met mijn gezin in Den Bosch.

Sinds 2008 ben ik een trotse moeder van twee jongens, op dezelfde dag geboren, maar elk hun eigen, bijzondere en unieke persoonlijkheid. Mooi om de ontwikkeling van mijn kinderen te zien. En zo leerzaam ook omdat kinderen spiegelen en ik daardoor zelf de kans krijg om verder te ontwikkelen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur met mijn telefoon bij de hand om mooie foto’s te maken. De natuur geeft mij rust en inspireert waardoor ik mooie teksten kan creëren en verkregen inzichten in de coaching kan gebruiken. Daarnaast speel ik tennis waardoor ik even heerlijk mijn hoofd leeg kan maken. Balans is belangrijk en naast activiteiten neem ik ook tijd om te mediteren of zelfhypnose toe te passen.

Het lezen van een goed boek, zelfontwikkeling door opleiding/training, en tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden maken mij tot een gelukkig en vrij mens.

Mijn verhaal in vogelvlucht

Ik zie het leven als een grote interessante ontdekkingsreis waarin we mogen ont-wikkelen. Op deze reis zijn pieken en dalen. Zo waren er ook in mijn leven diverse periodes die vooral voelden als overleven. Nu besef ik mij dat al die periodes levenslessen waren en ik deze geleerde lessen dankbaar mag gebruiken nu om anderen te coachen.

Klik hier voor mijn verhaal

Corine van der Zanden

Volg mij op Social Media:

Werk en passie

Hypnose heeft mij zoveel gebracht. De behoefte ontstond om mijzelf te gaan uitdagen. Na een ruime oriëntatie besloot ik vanuit de fascinatie voor hypnose en coaching een opleiding Hypnotherapie te gaan volgen.

Toen nog niet wetende dat ik zo enthousiast en gepasssioneerd zou worden dat ik er mijn werk van ging maken.

Ruim 3 jaar studie waarvan ik geen moment saai heb gevonden. Ik werd uitgedaagd en het sloot aan op mijn interesse.

Mijn droom van een vrije toekomst is alsnog uitgekomen. Ik maak zelf keuzes die goed zijn voor mij en vertrouw op mijn innerlijke kompas. Graag begeleid ik je vanuit mijn kennis en (persoonlijke) ervaring.

Praktijk en missie

Ik gun iedereen een vrijer leven en ben vanuit een missie mijn eigen praktijk gestart. Natuurlijk blijf ik mijzelf ook steeds ontwikkelen passend binnen mijn visie en interesse.

Persoonlijke missie
Ik, Corine van der Zanden, leef en geef in vrijheid. Ik volg mijn innerlijke kompas en maak keuzes die goed zijn voor mij. In verbinding met mijzelf, en anderen, creëer, motiveer en inspireer ik om vrijer te leven. Met mijn gezin en vrienden beleef ik bijzondere momenten waarbij plezier en genieten belangrijke waarden zijn voor mij.

Zakelijke missie
Vanuit de S.T.E.R.K visie begeleid ik mensen met stress, burn-out en/of bore-out van overleven naar leven! Dit doe ik door, op een respectvolle en liefdevolle manier, gecombineerd met humor en provocatieve coaching, te begeleiden, inspireren en motiveren. Ik daag mensen uit om de regie over het eigen leven terug te nemen door passende keuzes te maken en hun innerlijk kompas te gaan volgen.

Tevens ga ik als ervaringsdeskundige en professional zorgen dat bore-out meer zichtbaar wordt omdat ik geloof dat tijdige (h)erkenning bore-out kan voorkomen of herstel kan voorspoedigen.

Bore-out is meer dan een “vervelingsziekte” zoals het vaak wordt omgeschreven. Overigens ben ik niet van het label-denken omdat een label voor mij niet meer is dan een gedragsbeschrijving op een bepaald moment. En bij mijn visie van een vrijer leven past ook het label-vrij kunnen zijn.

Wil jij ook een vrij leven met passievol vertrouwen?

Neem contact met mij op voor een gratis intakegesprek

Hypnotherapeut

Hypnose Instituut Nederland

De kneepjes van het vak mogen leren van zeer ervaren trainers waaronder Edwin Selij. Hij heeft reeds duizenden sessies gedaan en is opgeleid door de grote wereldnamen binnen dit vakgebied.

Tijdens de opleiding en aanvullende masterclasses heb ik onder andere geleerd

hypnose | NLP | coachingstechnieken | sociaal panorama | stoppen met roken

Medische en Psychosociale Basiskennis

Con Amore

Een waardevolle opleiding waarin ik van ervaren artsen en psychologen alles leerde over het lichaam en de geest.

Hiermee kan ik een betrouwbaar en compleet beeld van mijn cliënten vormen. Ik heb medische en psychische klachten leren herkennen en verklaren.

Daarnaast heb ik geleerd wat alarmsymptomen zijn om cliënten tijdig door te kunnen verwijzen.

EnneaProces Coach-Counseler

Enneagram Nederland

Een waardevolle opleiding van ruim 2,5 jaar waarin ik ben opgeleid tot Enneagram Practitioner (certificaat behaald), Enneagram Analist (certificaat behaald) en Enneagram Coach-Counseler (opleiding is klaar…nu in afrondende fase met betrekking tot supervisie cliënttrajecten voor examen).

Naast het Enneagram Psychologisch model is het Ennegram ook een transformatief model.

Het helpt snel naar inzicht in wat iemand ten diepste drijft. Veel problemen die ervaren worden komen voort uit het jarenlang gevangen zitten in je typemechanisme.

Vanuit het inzicht kan via het transformatief procesmodel gewerkt gaan worden aan het leren ontspannen van je typemechanisme waardoor je weer vrijheid gaat ervaren in je leven.

Het Enneagram is een mooie tool om te gebruiken binnen de hypnotherapie.

Hoe klanten mij ervaren

Ik ben via via bij Corine gekomen en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Veel geleerd en praktische tools gekregen om mee te werken in mijn dagelijks leven…

En zo ook sterker en zekerder te worden en te blijven….

Dankbaar voor deze mooie sessies… 👍🏻 👍🏻 🙏🙏😊😊💖💖

Miranda

Oss

Ik vond hypnose best wel spannend. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Als controlfreak was ik sceptisch of het bij mij uberhaupt wel zou lukken.

Corine is als therapeut heel toegankelijk en rustig, ze nam de tijd om aan te voelen wat bij mij past en daardoor voelde ik mij meteen op mijn gemak.

De hypnose zelf was heel anders dan ik van te voren had verwacht. Het gaat vanzelf en is alles behalve eng. Ik vond het een ontspannende en zeer interessante ervaring waar ik veel aan heb gehad.

Samen met praktische tips en het delen van haar eigen ervaring heb ik in een aantal sessies inzichten gekregen en geleerd om anders met mijn kritische “ik” om te gaan.  Waardevol!

Wendy

Den Bosch

Wil jij werken aan een oplossing en ben je klaar voor de stap?

Neem contact met mij op voor een gratis intakegesprek