Over mij

Wie ben ik? Corine van der Zanden

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van der Zanden, geboren in 1979.

Sinds 2008 ben ik een trotse moeder van twee jongens, op dezelfde dag geboren, maar elk hun eigen, bijzondere en unieke persoonlijkheid. Mooi om de ontwikkeling van je eigen kinderen te zien. En zo leerzaam ook omdat kinderen je spiegelen en je daardoor zelf de kans krijgt om verder te ontwikkelen.

Proces

Ieder leven gaat met pieken en dalen. Ook mijn leven. Behoorlijk wat obstakels heb ik moeten overwinnen. Een aantal jaren geleden zat ik in één van mijn diepe dalen. En op dat moment raakte ik bij toeval in gesprek met een hypnotherapeut. Hij zei….maak eens een afspraak in mijn praktijk. Dan kunnen we kijken of ik iets kan betekenen voor je. Na een aantal sessies hypnotherapie en coaching ervaarde ik de enorme kracht van hypnotherapie en coaching.

Ongelofelijk mooie inzichten heb ik verkregen en daarnaast hebben er bijzondere transformaties plaatsgevonden. Verwondering, fascinatie, nieuwsgierigheid. Mijn interesse in hypnose groeide. Na veel lezen en ook het toepassen van zelfhypnose besloot ik een opleiding hypnotherapie te gaan volgen.

Opleiding

Bij Hypnose Instituut Nederland ben ik gestart met de opleiding. Het is een geaccrediteerde opleiding. Voor de ontwikkeling van deze opleiding zijn de trainers geschoold door de beste trainers van de wereld zoals Tom Silver, Igor Ledochowski, Stephen Brooks, Jeffrey Stephens, Anthony Jacquin, John Overdurf, Richard Bandler, John Grinder en nog veel meer namen…..
Alle trainers beschikking ook over veel praktijkervaring waardoor op basis van kennis en ervaring al het beste is samengevoegd in één opleiding.

Enigszins sceptisch maar gedreven door nieuwsgierigheid begon ik aan de opleiding…in eerste instantie met als doel verdere persoonlijke ontwikkeling. Ondanks mijn eigen positieve ervaring met hypnotherapie kon ik natuurlijk niet alles geloven…..maar keer na keer werd ik verwonderd en groeide mijn enthousiasme en fascinatie voor de hypnotherapie.

Ervaring

Tijdens de eerste opleiding hielp ik in mijn directe omgeving al een aantal mensen van problemen af. Ze waren allemaal blij en verrast dat een probleem zo snel en gemakkelijk getransformeerd kan worden. En bovendien ervaarden ze tijdens de hypnose ook een heerlijke rust. Wat een vrijheid hebben deze mensen ervoor terug gekregen. Zelf was ik eerlijk gezegd ook iedere keer verbaasd.

Na de opleiding hypnotherapie practitioner ben ik doorgestroomd naar de hypnotherapie master practitioner. Ook deze opleiding heb ik met succes afgerond. En gedurende deze opleiding ben ik ook gaan praktiseren met onbekende cliënten. Zo is mijn ervaring in rap tempo toegenomen.
Het blijft erg interessant en ik blijf mij dan ook graag ontwikkelen door scholing en praktijkervaring.

Werk

Langzaam kwam de droom om hier mijn werk van te gaan maken. Meer mensen de kracht van hypnose te laten ervaren. Mijn eigen praktijk te starten. Deze droom is werkelijkheid geworden en Onbewust sterk, Hypnotherapie en coaching is een feit.

Vrije tijd

Naast mijn werk kan ik erg genieten van de rust in de natuur. Met name wandelen vind ik erg fijn. Als sport geniet ik van tennis. Naast activiteit is ook rust belangrijk en meditatie en zelfhypnose staan dan ook hoog op mijn to do lijstje. Lezen van een goed boek, bezoek aan de sauna, zelfontwikkeling door opleiding/training, en samen met vrienden zijn maken mij tot een gelukkig mens.

“Stoel van verandering”

Ik kijk er naar uit om de aankomende jaren veel mensen in “De stoel van de verandering” te mogen laten plaatsnemen. Ik begeleid je graag als hypnotherapeut en coach op weg naar jouw doel! Voel je vrij om contaqct met mij op te nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.