Gratis E-book over bore-out

Wat is een bore-out nu eigenlijk precies? En wat is het verschil met een burn-out? Dit en meer heb ik beschreven in een e-book. Kort en overzichtelijk (inclusief zelftest).

Wil jij dit graag lezen? Laat je naam en emailadres achter en je krijgt het zsm toegestuurd. Weet dat je dan ook af en toe een mail kunt ontvangen met interessante informatie over dit onderwerp. Natuurlijk kan je je hier ook direct voor uitschrijven als je wil! 

N

Inzicht in bore-out

N

Verschil tussen bore-out en burn-out

N

Tips ter voorkoming of herstel van bore-out

N

Zelftest bore-out

Over mij

Mijn speciale interesse is bore-out. In mijn praktijk begeleid ik mensen met stress, burn-out en/of bore-out van overleven naar leven!

Steeds vaker ervaarde ik dat mensen die met burn-out klachten bij mij kwamen eigenlijk te maken hadden met een stuk verveling of gebrek aan uitdaging.

te maken hadden. Dit doe ik door, op een respectvolle en liefdevolle manier, gecombineerd met humor en provocatieve coaching, te begeleiden, inspireren en motiveren. Ik daag mensen uit om de regie over het eigen leven terug te nemen door passende keuzes te maken en hun innerlijk kompas te gaan volgen.

Tevens ga ik als ervaringsdeskundige en professional zorgen dat bore-out meer zichtbaar wordt omdat ik geloof dat tijdige (h)erkenning bore-out kan voorkomen of herstel kan voorspoedigen.

Bore-out is meer dan een “vervelingsziekte” zoals het vaak wordt omgeschreven. Overigens ben ik niet van het label-denken omdat een label voor mij niet meer is dan een gedragsbeschrijving op een bepaald moment. En bij mijn visie van een vrijer leven past ook het label-vrij kunnen zijn.

Hier kun je een stuk over jezelf vertellen. Maak hierin duidelijk dat jij een expert bent en dat jij weet waar je het over hebt. Je moet hierin duidelijk maken dat jij de juiste persoon bent om hun te helpen. Maak dit stuk niet te uitgebreid maar houd het beknopt. Kijk naar de grote van deze tekst module en probeer het ongeveer net zo groot te maken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer et metus aliquet, molestie tortor eu, convallis sapien. Maecenas faucibus metus eget augue facilisis condimentum. Vivamus ornare libero a odio pretium, eget interdum ipsum elementum. Fusce mauris justo, rhoncus quis interdum ut, bibendum id urna. Fusce tempor sed augue id varius. Aenean dolor elit, sollicitudin et lacus vitae, cursus interdum lorem. Duis interdum vitae urna nec tincidunt. In suscipit erat sit amet lacus suscipit blandit. Integer at mollis lectus, eget sagittis metus. Vestibulum non egestas libero. Vestibulum lacinia leo diam. Integer at mollis lectus, eget sagittis metus. Vestibulum non egestas libero. Vestibulum lacinia leo diam, id ultrices dolor faucibus eu. Curabitur eget consectetur justo.

Plaats hier een titel voor je aanbevelingen

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de inschrijving die jij aanbiedt.

Naam, Leeftijd

Functie

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de inschrijving die jij aanbiedt.

Naam, Leeftijd

Functie

Plaats hier de shortcode van je formulier