Ervaringen


Loslaten, meer openstellen
Hoi Corine,

Ik wil je bedanken voor een geweldige sessie.
Door je fijne manier van werken voelt het heel erg prettig, en je geeft daardoor vertrouwen en veiligheid.
De eerste resultaten zijn al merkbaar. Waarvoor dank!
Een sessie bij Corine is een cadeau voor jezelf en ik zou het iedereen aanbevelen.

Groetjes, Inge (omgeving Tilburg)


Zelfbeeld, ontspannen
Ik ben 2 keer bij Corine geweest. De oefeningen die ik heb meegekregen hebben mij geholpen. De één wat meer dan de ander. Verder heb ik een mp3 ontvangen. Deze beluister ik nog iedere dag voor het slapen gaan omdat ik dat fijn vind. Dan val ik snel in slaap.

A. van 15 jaar uit Gelderland


Rijangst
Ik ben bij Corine terecht gekomen via een kennis. Zelf heb ik al 17 jaar last van angst en paniekaanvallen in de auto waarvoor ik al van alles had geprobeerd met soms wel maar soms ook geen resultaat.

Bij Corine ben ik 3 maal geweest en alledrie de keren heeft ze meer tijd voor mij genoemen dan er voor stond wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Ondertussen rijd ik weer rond en soms nog wel met een beetje spanning maar ik kom ondertussen weer ergens. Ik blijf mijn oefeningen volhouden die ik bij Corine geleerd heb en zal hier sterker uitkomen.

Anoniem


Hoogtevrees, rijangst
Ik ben 3 keer bij Corine geweest. Na de eerste sessie was er al direct resultaat. De angst was met 70-80% verminderd. Ik ben meteen alle situaties gaan opzoeken waar ik voorheen echt angst had.
Na de 2e sessie ging het nog beter! Ik ben op 7 hoog op bezoek geweest en ook nog ergens op 6 hoog. Dat was voorheen echt een ramp. (ik vond het wel hoog, maar ging heel goed…heb zelfs naar beneden gekeken). Ook tijdens het wandelen ben ik over 3 viaducten gelopen. Normaal gesproken zou ik omlopen. Al met al voor mij nu een relaxt weekend (in mijn hoofd en mijn lijf).

Enige tijd later ben ik naar NewYork gegaan (die trip was de reden om echt in therapie te gaan)….dat zou echt echt verschrikkelijk geweest zijn zonder deze therapie. Nu ben ik zelfs op 80 hoog geweest. Er was wel ergens op een andere locatie een kleine trigger die mij weerhield omhoog te gaan. Was heel plaatselijk…iets specifieks.

De 3e sessie is er gewerkt aan dit specifieke….was heel bijzonder….de oorzaak daarvan is opgespoord en opgelost. Het voelde bevrijdend.

Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, en dat ik er vanaf ben. Het is een hoop minder stress.

J. uit regio Eindhoven


Negatieve patronen, angst
Corine heeft mij middels 3 sessies van hypnose en coaching geholpen de kern van mijn probleem boven water te krijgen.

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heb ik inzicht gekregen in mezelf en handvatten gekregen om verdere stappen te kunnen zetten in mijn ontwikkelingsproces.

Corine stemt de behandeling af op dat wat je nodig hebt, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en is erg betrokken.

Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Dankjewel hiervoor Corine!

Nicoline uit Tilburg


Zelfvertrouwen, inzicht persoonlijkheid, plaats in het leven
Dankjewel voor de stappen richting vertrouwen in mijzelf en mijn plek in de wereld.

Anoniem


Onzekerheid, faalangst, sociale angst
Corine luistert goed en stemt haar behandeling af op wat bij de persoon past. Hypnose was nieuw voor mij. In de hypnosesessies heb ik veel rust ervaren en heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Deze positieve ervaringen kan ik mooi meenemen in mijn dagelijks leven.

Judith


Diversen
Ik ben drie keer bij Corine geweest en heb me er op mijn gemak gevoeld. Corine heeft alle stappen rustig en duidelijk uitgelegd zodat ik wist wat er ging komen en het volledig veilig voelde. Ook vond ik haar heel erg betrokken tijdens, tussendoor en na de behandelingen. Dankjewel daarvoor!

Groetjes, Ellen


Down, zichzelf kwijt, kon niet meer voelen
Ik belde Corine omdat ik vastliep met mijzelf…erg down…mijzelf een beetje kwijt, kon niet meer voelen…echt heel naar. Ik kreeg haar naam van iemand getipt.

Gelukkig kon zij snel tijd voor mij maken.

We hebben 1 spoedsessie gedaan. Ik wilde graag terugkeren naar mijn ware ik. Ik kreeg hele goede uitleg over wat hypnose was, hoe ik er het beste mee om kon gaan en wat mij te wachten stond. De sessie begon en Corine bracht mij in hypnose. Ik hoorde alles wat ze zei, ging met haar mee in wat ze vertelde en volgde haar instructies.

Na 1,5 uur bracht ze mij weer terug uit de hypnose. Daarna voelde ik mijzelf weer, mijn eigenwaarde, alsof ik anders naar alles keek en ik voelde mij anders.

Dankjewel Corine.

Krista uit Hedel


Angst, kritische innerlijke stem
Ik vond hypnose best wel spannend. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Als controlfreak was ik sceptisch of het bij mij uberhaupt wel zou lukken. Corine is als therapeut heel toegankelijk en rustig, ze nam de tijd om aan te voelen wat bij mij past en daardoor voelde ik mij meteen op mijn gemak. De hypnose zelf was heel anders dan ik van te voren had verwacht. Het gaat vanzelf en is alles behalve eng. Ik vond het een ontspannende en zeer interessante ervaring waar ik veel aan heb gehad. Samen met praktische tips en het delen van haar eigen ervaring heb ik in een aantal sessies handvaten gekregen om met mijn kritische “ik” om te gaan.  

Wanda


Diversen
Bedankt voor de sessies die ik bij je mocht doen!

Ik vond het fijn dat je eerst heel rustig en duidelijk uitlegt hoe je werkwijze is, je luistert heel goed naar wat ik vertel, en komt daar dan in de loop van de sessie op terug met een mogelijke vorm van aanpak. Ook als iets niet meteen helder is blijf je zoeken naar andere ingangen om mij te raken en te steunen voor inzicht.

Dank je wel en veel succes met het afronden van je opleiding,

Coby uit Den Bosch


Onrustig, niet lekker in haar vel
Ik heb in het kader van het vervolg afstuderen van Corine drie sessies hypnotherapie gehad waar ik zeer tevreden over ben. Haar inzet is hoog om je te ondersteunen bij je proces.Wat ook erg fijn is, is dat je de hypnomeditatie ook thuis kan beluisteren. Het maakt je erg ontspannen en is gericht om vanuit je onderbewuste veranderingen in je leven aan te brengen. Ik voel een duidelijke vooruitgang  omdat ik mij rustiger en opgewekter voel. Ik beluister haar bandjes dan ook elke dag. Dit omdat het belangrijk is dat je dit zeker dertig dagen doet, om je onderbewuste de kans te geven, om verandering in gedrag en denken goed te laten binnen komen.Ik ben dan ook blij dat ik met Corine kennis gemaakt heb en dat zij mij deze mogelijkheid heeft aangereikt.

Rineke uit Den Bosch


Nagelbijten
Ik ben via nextdoor bij Corine gekomen! Ik beet al sinds mijn 3e ongeveer op mijn nagels en na 2 sessies ben ik er vanaf. Ik wist niet wat ik van hypnose moest denken of geloven maar het heeft wel gewerkt. Ik ben haar eeuwig dankbaar!!!

Valerie uit Den Bosch


Hoogtevrees
Corine was net bezig met de opleiding en had proefpersonen nodig voor o.a. hoogtevrees behandeling. Ik heb al jaren hoogtevrees, maar had dat al geaccepteerd  en vermeed de confrontatie met de angst. Niet meer op een ladder staan, op de grond blijven in een klimbos of over een glazen vloer lopen. Dat soort dingen deed ik niet meer en soms vond ik dat vervelend. Toen Corine vertelde dat ze geleerd had hoogtevrees te behandelen en dat die activiteiten straks misschien weer wel zouden kunnen werd ik nieuwsgierig. Maar net als Corine zelf, was ik nog niet overtuigd of het zou kunnen werken. Dus we hadden een ladder in de schuur neergezet en ze zou mij filmen hoe ik de ladder op klom. Na vier treden begon de angst en zie je mij steeds langzamer de trap op klimmen. Met veel wilskracht bereik ik de laatste tree, mijn handen stijf geklemd om de trap…tada. Ik sta bijna op de bovenste tree. Het plateau durf ik niet. Ik vind het niet leuk.

Dan ga ik met Corine de hypnose sessie in. Deze is ontspannen en  aangenaam. Corine laat mij de situatie een aantal keer herbeleven maar  dan met een twist erin zodat ik het klimmen op de trap niet meer eng 
vind. Ze laat mij in gedachten nog vele keren de trap op klimmen totdat 
ik zelf zeg dat ik lachend en dansend de trap op ga. Dan sluit ze de 
hypnose sessie af en gaan we het testen in het echt. Corine gaat weer filmen.

Daar staat de trap nog. Ik kijk naar de trap en zonder te aarzelen klim ik moeiteloos naar de bovenste plank. En hopla, op het plateau. Vol verbazing sta ik daar. Wat is er gebeurd? De angst is weg. Ik raak vol ongeloof het plafond aan met mijn hand. Tjemig, het werkt!

De weken erna is de trap nog blijven staan om te testen of het blijft werken. En ja, telkens klim ik naar boven zonder angst. Mijn hoogtevrees is weg.

Vijf maanden na deze eenmalige behandeling ben ik voor het eerst van 
mijn leven in een klimbos geweest met mijn gezin. En ik heb er van  genoten! Geen hoogtevrees. Alleen de spierpijn de dag erop. Maar zou daar ook een hypnose voor zijn?

Antoinette uit Gerwen


Angst
Ik stond erbij en keek ernaar, zo voelde het altijd. De hele familie pret op de waterglijbaan en ik…..ik durfde niet mee. Ik kreeg al rillingen als ik er alleen al aan dacht.
Vroeger is er namelijk iemand te snel na mij van de glijbaan gegaan en die belandde boven op mij in het het water waardoor ik niet naar boven kon om het water uit te komen.

De angst werd in de loop van de jaren steeds erger. Tot ik er over sprak met Corine van Onbewust Sterk. Ze vertelde mij dat ik daar middels hypnotherapie vanaf zou kunnen komen.

Dat was zeker het proberen waard. Ik dacht nog…eerst zien en dan geloven…maar het is echt waar! Afgelopen meivakantie ben ik samen met de kinderen van de waterglijbaan af gegaan.

Dit was geweldig, de kinderen konden niet geloven dat mama meeging. Zonder angst ging ik naar boven…en van de glijbaan af!
Het was heerlijk om na al die jaren aan de kant te staan wachten nu eindelijk eens zelf mee te kunnen.

Bedankt Corine, namens mijzelf en de kinderen.

Groetjes, Diana uit Berlicum


Hoogtevrees, spanningsgerelateerde rugklachten
Ik ben blij verrast door hoe hypnose mij geholpen heeft bij 2 dingen waar ik al langer last van had. Mijn hele leven had ik al hoogtevrees; vervelend voor mijzelf maar ook een beperking bij activiteiten met bijvoorbeeld mijn gezin. Corine liet me mijn hoogtevrees demonstreren op een keukentrapje en en ik was echt vol ongeloof dat ik na de sessie op de bovenste trede durfde te staan. Met losse handen. Terwijl ik over mijn schouder keek. Inmiddels (ruim 3 maanden later) ben ik zelfs met mijn kinderen in het klimbos geweest!

Ook heb ik een sessie gehad terwijl ik last had van mijn rug. Een voor mij bekende pijn, die steeds vaker terug kwam en dan een paar dagen aanhield. Groot was mijn verbazing toen ik na de sessie geen pijn meer had. De rugpijn is sindsdien weggebleven.

Corine is een betrokken behandelaar, ze denkt met je mee om tot een oplossing te komen. Ik kon merken dat ze daarvoor een stevige achtergrond heeft. Ze stelde mij op mijn gemak door te blijven checken hoe het met mij ging. Ik voelde me veilig bij haar.

Ik ben echt vol verbazing en dankbaar!

Linda uit Nijmegen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.