Home » Blog » Bore-out » Wat wil ik…wie ben ik…is dit het nu?

Wat wil ik…wie ben ik…is dit het nu?

door | 17 okt, 2019 | Bore-out

Wat wil ik…wie ben ik…is dit het nu?

Dit zijn vragen waar veel mensen mee worstelen. En we rennen maar door op de automatische piloot. Ik herken dit vanuit eigen ervaring maar al te goed.

Vandaag deze spreuk op onze kalender!

En zo waar! Als je tijd maakt voor je interesses, weet je van te voren nog niet wat je over jezelf gaat ontdekken. Je weet zeker niet welke mogelijkheden hieruit kunnen ontstaan.

Dus doe eens iets anders! Iets waar je interesse ligt. Of doe eens ‘gek’! Wees nieuwsgierig!

Stel je gaat een boetseercursus doen dan kom je er misschien wel achter dat je het leuk vindt om met je handen te werken maar niet met verf.

Of je gaat een vreemde taal leren waarbij je merkt dat de taal niets voor jou is, maar het leren over andere culturen wel. En zo ontdek je steeds beter wat bij je past en alles wat je doet kan tot nieuwe mogelijkheden leiden.

Zo ben ik mij vanuit interesse gaan verdiepen in het brein en het onbewuste. Ik begon te lezen waarna ik een opleiding hypnotherapie ging doen.

Resultaat: van interesse naar werk!

Vergeet vooral ook niet om van deze reis te genieten omdat het gaat niet om het doel. Het gaat om de reis, de ervaring en het proces. Nieuwe kennis, nieuwe ervaringen, nieuwe mensen leren kennen! Ik ben dankbaar en blij.

Voor welke interesse ga jij tijd vrij maken?
Leuk als je dit met mij wil delen hieronder!

Ik help je graag naar een vrijer leven!

Over mij

Ik, Corine van der Zanden, begeleid mensen met stress, bore-out en/of burn-out, vanuit de S.T.E.R.K. visie, van overleven naar leven! Dit doe ik door op een respect- en liefdevolle manier, in combinatie met humor en waar nodig provocatief coachend, te begeleiden, inspireren en motiveren. Ik daag mensen uit om de regie over het eigen leven terug te nemen, de juiste keuzes te maken en hun innerlijk kompas te gaan volgen.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin