Aanbod

Hypnotherapie en coaching is maatwerk. Ieder individu is anders. En ook elke therapeut is anders. Mijn belangrijkste advies bij het kiezen van een therapeut? Zorg dat je altijd even telefonisch contact hebt om te kijken of er een klik is en het goed voelt voor jou! Dit is een belangrijke basis voor de start van een traject.

Mijn ervaring is dat een traject afhankelijk van het probleem 3-6 sessies nodig heeft voor een blijvende oplossing!

Kwaliteit is belangrijk voor mij en ik garandeer dat ik 100% inzet zal tonen om jou te begeleiden. Er bestaat echter geen toverstokje. Jij bent ZELF degene die de verandering daadwerkelijk gaat maken. Ik kan niets veranderen in jou. Maar wees gerust….alles zit al in jou….jij bent onbewust sterk! Voel jij 100% motivatie om de verandering te maken? Ik begeleid je graag in dit proces.

Er zijn verschillende mogelijkheden. In overleg kunnen we bepalen wat het meest gewenste traject is voor jou!

Tijdens hypnose ben je je volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd. Een veel gehoorde opmerking is dat cliënten nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie. Ze kijken dan ook uit naar de volgende.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

De eerste sessie bestaat uit een uitgebreid intakegesprek en wil ik graag meer weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je geleidelijk kennis met hypnose.

De vervolgsessies bespreken we altijd even wat er is veranderd. Wat goed gaat en of er nog dingen naar voren zijn gekomen?

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd uit verschillende “lagen”. Ik vergelijk het wel eens met de metafoor van een “ui”.   Wanneer je er een laagje hebt afgehaald, wordt het volgende laagje “ui” zichtbaar. Deze halen we weg totdat we op de kern zijn, en er geen probleem meer is.

Je zult gaan ervaren dat je bij volgende sessies de hypnose dieper en intenser gaat ervaren. Dit komt omdat mensen de eerste keer toch vaak spanning voelen voor het onbekende. De volgende keren weet je hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de hypnose steeds dieper wordt en de sessies intenser.
 
We gaan door tot de laatste “restjes” van het probleem weg zijn en de veranderingen krachtig zijn. Naast de sessies geef ik ook extra tips, adviezen en huiswerk mee alles ten behoeve van jouw beoogde doel!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.