Aanbod

Hypnotherapie en coaching is maatwerk. Ieder individu is anders. De ervaring leert dat gemiddeld zeker 3 sessies nodig zijn om een probleem blijvend op te lossen.

Daarom beginnen we vaak met een 3 sessie pakket. Houdt er rekening mee dat er ook een 4e of 5e sessie nodig kan zijn voor optimaal resultaat.

Wat gaan we doen?

Tijdens hypnose ben je je volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd. Een veel gehoorde opmerking is dat cliënten nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie. Ze kijken dan ook uit naar de volgende.
 
De eerste sessie:
De eerste sessie duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur waarbij ik je graag wat beter wil leren kennen en meer wil weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je geleidelijk kennis met hypnose.
 
De tweede sessie:
Bij de tweede sessie gaan we bespreken wat er na de eerste sessie is veranderd. Wat gaat goed? Of zijn er misschien andere dingen die naar voren komen?

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd uit verschillende “lagen”. Ik vergelijk het wel eens met de metafoor van een “ui”.   Wanneer je er een laagje hebt afgehaald, wordt het volgende laagje “ui” zichtbaar. Deze halen we weg totdat we op de kern zijn, en er geen probleem meer is.

Bij de tweede sessie ga je ervaren dat de hypnose veel dieper en intenser is. Dit komt omdat mensen de eerste keer toch spanning voelen voor het onbekende. De tweede keer weet je hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de hypnose steeds dieper wordt en de sessies intenser.
 
De derde sessie:
Tussen de tweede en derde sessie laat ik meestal een paar weken tijd zitten. In de derde sessie evalueren we. We kijken of er nog “restjes” van het probleem zijn en die gaan we aanpakken indien dit het geval is.

Verder zet ik de veranderingen nog extra kracht bij en geef ik extra tips en advies.

Dit is een globaal beeld van hoe het eruit ziet. Iedereen is anders…dus het kan afwijken. De sessies zijn op maat voor de cliënt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.