Coronacrisis – Gratis MP3 voor rust

Veranderingen
Wat een veranderingen in een paar weken tijd. Van volledig in vrijheid naar behoorlijk ingeperkt leven.

Eerlijk gezegd moest ik daar best wel aan wennen. 24 uur per dag met z’n
4-en in één huis en tuin leven met allemaal onze eigen behoeften en activiteiten.

Balans
Noodgedwongen geen cliënten in mijn praktijk….je kinderen aan sturen als het gaat om onderwijs….en heel snel zorgen voor 2 puberproof kamers. Dat stond nog op de lijst maar nu kreeg het prioriteit. Na 1 week bleek al dat allemaal beneden in één ruimte leren en werken niet handig was. Dus snel 2 extra leer/werkplekken creëeren.

Wat deed dit met mij? Ik werd er niet gezelliger op. Overprikkeling en een wat korter lontje. En niet alleen bij mij. Ook bij mijn huisgenoten was dat merkbaar. Zoeken naar een nieuwe balans.

Rust
Vanuit mijn vak weet ik natuurlijk hoe belangrijk het is om tijdig rust te nemen. Maar ik ben ik naast coach/therapeut ook gewoon mens. Dus soms loop ook ik even vast.

Gelukkig leer ik steeds sneller te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Deze week dus lekker 2 dagen in mijn praktijkruimte geweest voor studie/werk en rust.

MP3
In deze praktijkdagen wilde ik graag een MP3 opnemen voor rust/ontspanning. Ik hoor namelijk steeds meer mensen die gebukt gaan onder spanning en het moeilijk vinden om rust te vinden.

Ervaring van mijzelf en mijn cliënten leert dat een zelfhypnoseMP3 dit makkelijker kan maken voor je.

Al neem je maar 20 minuutjes tijd om je lichaam en geest even te ontspannen. Dit is van onschatbare waarde. Rust en ontspanning zijn ook erg belangrijk om je immuunstysteem sterk te houden.

Luistertip!
Elk moment van rust is waardevol. Het grootste effect bereik je als je deze MP3 met oortjes of een koptelefoon beluistert gedurende minimaal 30 dagen.

Download de MP3 hieronder gratis. Ik wens je veel ontspanning en natuurlijk een goede gezondheid!

In dit formulier vraag ik uw naam en emailadres zodat er mogelijk in de toekomst een nieuwsbrief naar u verstuurd kan worden. Belangrijk om te weten dat u zich hier meteen voor af kunt melden als dit niet gewenst is. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.