Wat wil ik…wie ben ik…is dit het nu?

Dit zijn vragen waar vrij veel mensen mee worstelen. En we rennen maar door op de automatische piloot. Ik herken dit vanuit eigen ervaring maar al te goed.

Vandaag deze spreuk op onze kalender!

En zo waar! Als je tijd maakt voor je interesses, weet je van te voren nog niet wat je over jezelf gaat ontdekken. Je weet zeker niet welke mogelijkheden hieruit kunnen ontstaan.

Dus doe eens iets anders! Iets waar je interesse ligt. Of doe eens ‘gek’! Wees nieuwsgierig!

Stel je gaat een boetseercursus doen…wellicht ontdek je dat je het leuk vindt om met je handen te werken…maar niet met verf…of je gaat een vreemde taal leren…waarbij je merkt dat de taal niets voor jou is, maar het leren over andere culturen wel. En zo ontdek je steeds beter wat bij je past en alles wat je doet kan tot nieuwe mogelijkheden leiden.

Zo ben ik mij vanuit interesse gaan verdiepen in het brein, het onbewuste…begonnen met lezen, vervolgens een opleiding hypnotherapie. Resultaat: van interesse naar werk!

Vergeet vooral ook niet om van deze reis te genieten….het gaat niet om het doel…het gaat om de reis….de ervaring…het proces. Nieuwe kennis, nieuwe ervaringen, nieuwe mensen leren kennen! Ik ben dankbaar en blij.

Voor welke interesse ga jij tijd vrij maken?
Leuk als je dit met mij wil delen hieronder!

Kun je hier hulp bij gebruiken? Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik met hypnotherapie of coaching voor je kan betekenen.

Ik help je graag naar een vrijer leven!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.